• 15 Prill 2024

“OPEN DAY”, QINDRA TË RINJË VIZITË NË UNIVERSITETIN BARLETI

Më shumë
“OPEN DAY”, QINDRA TË RINJË VIZITË NË UNIVERSITETIN BARLETI
Bashkohuni me ne për një Udhëtim Inovativ!
  • 11 Prill 2024

Bashkohuni me ne për një Udhëtim Inovativ!

Më shumë
  • 09 Prill 2024

TALENTI, zyrtarisht qendra e vetme ETSN në Shqipëri

Më shumë
TALENTI, zyrtarisht qendra e vetme ETSN në Shqipëri
Eksperienca e studentëve të Drejtësisë në projektin e UNDP
  • 08 Prill 2024

Eksperienca e studentëve të Drejtësisë në projektin e UNDP

Më shumë
  • 03 Prill 2024

Mbyllet me sukses Trainimi Europian 3 ditor për "Trajnerë të nivelit bazë"

Më shumë
Mbyllet me sukses Trainimi Europian 3 ditor për
Suksesi i Konkursit STEAM+ për Talentet e Reja-Fier
  • 03 Prill 2024

Suksesi i Konkursit STEAM+ për Talentet e Reja-Fier

Më shumë

BARLETI VJEN ME NJË DIMENSION TË RI


Kampusi më i ri Universitar në Shqipëri, mirëpret studentët e gjeneratës së parë dhe Barletasit tanë të cilët do të kenë një shtëpi të re multi-funksionale.Instagram
LinkedIn
YouTube

UNIVERSITET APLIKATIV BARLETI


Kërkimi shkencor i aplikuar ështe djep për novacionit dhe në simbiozë të vazhdueshme me të. Ne përdorim keto iniciativa për zhvillimin e kërkimit të aplikuarSCAN ME
REGJISTROHU NË NEWSLETTER