© Copyright 2020 - Universiteti Marin Barleti - Tiranë.
Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
Email:info@umb.edu.al

Finalizohet marrëveshja e bashkëpunimit mes Universitetit Marin Barleti dhe Seconda Università degli Studi di Napoli
REGJISTROHU NË NEWSLETTER