© Copyright 2022 - Universiteti Barleti - Tiranë.
Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
Email:[email protected]

Ligji për Krijimin dhe Zhvillimin e Startup-eve - Universiteti “Barleti’’
REGJISTROHU NË NEWSLETTER