UB organizoi ne hotel Rogner, konferencën: (Për një drejtësi të pavarur, të përgjegjshme dhe transparente) me personalitete te njohura te kesaj fushe - Universiteti "Barleti"
REGJISTROHU NË NEWSLETTER