© Copyright 2018 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Përshtatshmëria e legjislacionit për të stimuluar sipërmarrjet e reja, Start Up dhe Spin Off
Regjistrohu ne newsletter