Arkiva për vitin akademik 2014-2015

16.07.2015
Memorandum bashkëpunimi midis Shluj "Universiteti Marin Barleti" dhe Zyrës Shqiptare për të Drejtën e Autorit
07.07.2015
SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" ofron dy bursa studimi për bukurinë shqiptare
25.06.2015
Konferenca Rajonale e Magna Carta-s "Autonomia Universitare dhe vlera e saj për shoqërinë"
19.06.2015
MOMENTE NGA SUMMER PARTY!
15.06.2015
Kongresi i 5-të Ndërkombëtar "Gjenerata e Tretë e Universiteteve", Stamboll
I fundit »      Para »