Shihe të ardhmen tënde në sektorin e ETNO Food and Beverage në Universitetin Barleti!
-> ETNO Bar -Restorant, Taranda Snack Bar, Taranda Lounge dhe Katering.
Në eksperiencën lokale të Ushqimit dhe Pijeve ETNO në Universitin Barleti, pozicionet tona të punës ofrojnë planifikim fleksibël të kohës dhe pagesa konkurruese në një punë dhe mjedis të sigurt. Për më tepër, do të merrni aftësitë që ju nevojiten për një karrierë afatgjatë dhe mbështetje nga një sipërmarrje e re turizmi që vlerëson drejtimin, edukimin dhe avancimin e punonjësve të saj.
Bashkohu me ekipin tonë dhe planifikoni të ardhmen tuaj në ETNO – Standartin e Eksperiencave më të mira! Paga shumë e kënaqshme dhe pushimet sipas kodit të punës.
Ky njoftim pune është për punësim në ETNO Turizëm shpk në pronësi të pavarur dhe operon pranë Universitetit Barleti me disa struktura si ETNO Bar -Restorant, Taranda Snack Bar, Taranda Lounge dhe Katering.
Nëse keni një pasion për ushqimin dhe shërbimin ndaj të tjerëve, do të shihni se e ardhmja juaj realizohet në strukturën më të re që i shërben të rinjve dhe gjithë profesionistëve që i shërbejnë sektorit të edukimit dhe jo vetëm.
Vendet vakante: Banakier/e, Kamarier/e, Kuzhinier/e, Fast – Food (përfshirë Pizza, kreperi)
-> Kamarier/e dhe Banakier:
Ju do të shërbeni si lidhje e klientëve me vaktet e ofruara. Sigurisht, ju do të merrni porositë për ushqimin dhe pijet (sallat e ETNO dhe TARANDA) por dhe do të ndihmoni që klientët tanë të shfrytëzojnë kohën e tyre në bar dhe restorant sa më perfekte që të jetë e mundur. Kjo do të thotë që ju jeni gjithashtu një këshillues dhe lexues i mendjes i mirë pasi planifikojmë dhe vetë-shërbimin në këtë ambjent.
Përgjegjësitë dhe detyrat e punës:
Ndërsa për ne "Guest is first", duke iu përgjigjur atyre dhe kolegëve në kohën e duhur, kërkohet:
- Të jetë përgjegjës për kryerjen e punëve në restorant dhe bar duke u fokusuar në trajtimin e kujdesshëm të të gjitha pijeve dhe produkteve ushqimore si dhe artikujve të tjerë;
- Të jetë përgjegjës për shërbimin profesionist të pijeve dhe ushqimit në sallën e restorantit dhe barit;
- Të jetë përgjegjës për rregullimin e përditshëm dhe parapërgatitjen e duhur të vendit të punës të pijeve sipas udhëzimeve të menaxhmentit të restorantit.
- Të kujdeset për shtrimin e tavolinave dhe kujdesin e shtuar për rregullimin dhe pastrimin e tyre.
- Të merret me përgatitjen e pijeve në restorant dhe bar
- Të kujdeset për pastrimin e gotave dhe enëve në hapësirat e banakut.
- Të përkujdeset për përshëndetjen dhe mirëseardhjen e të gjithë klienteve ;
- Të jetë përgjegjës për mbajtjen e higjienës së plotë, pastërtisë dhe rregullit, në hapësirën punës të barit dhe restorantit, sipas kritereve të përcaktuara me standardet kombëtare;
- Të ketë paraqitje korrekte, mbajtjen e uniformës të pastër dhe plotësimin e standardeve të higjienës personale.
- Të përkujdeset për shërbimin e klienteve me ushqim dhe pije në mënyrë të rregullt dhe rregullimin e tavolinës sipas shijes së klientit
- Të përkujdeset për lajmërimin e dëmeve dhe prishjeve eventuale të inventarit dhe të pajisjeve të punës;
- Të ketë njohuri të plotë mbi menutë, përfshirë pijet si dhe për ofertat e ditës te percaktura nga shefi i kuzhinëes dhe manaxheri i sektorit.
- Të përkujdeset për zbatimin e rregullt të procesit të porosive
- Të përkujdeset për përdorimin me kosto të arsyeshme dhe kursim të aparateve dhe i materialeve të tjera për prodhimin e produkteve.
- Të përkujdeset që të shënoj/përmbyllë në total shpenzimet e ushqimit dhe pijeve gjatë turnit.
- Të kujdeset që pasi klienti ka përfunduar ngrënien, të pastrojë, dezinfektojë tavolinën si dhe të shtroje tavolinën
- Të kujdeset për ruajtjen e standardeve kombëtare sanitare dhe të shëndetit në bar dhe restorant, kontrollin higjienik të punës, kontrollin e përdorimit të PC-ve , inventarit të imët, kontrollin sanitar,
- Të përkujdeset për përdorimin në mënyrë të rregullt, pajisjeve dhe të pijeve të barit.
Kërkesat e profilit:
- Të ketë përvojë pune si banakier/kamarier në restorante apo hotele
- Përvojë të mjaftueshme profesionale për ti përballuar detyrat e punës nën presion dhe përgjegjësitë që e ngarkojnë me këtë detyre.
- Preferohet të ketë certifikata për kryerjen e trajnimeve profesionale si kamarier
- Minimum shkolla e mesme, përparësi shkolla e hotelerisë dhe/ose të diplomuarit në turizëm/hoteleri;
- Njohuri shumë të mira profesionale në fushën e gastronomisë , pijeve, verave etj
- Shkathtësi për të mësuar me dëshirë dhe i interesuar dhe entuziast për punë
- Shkathtësi për paraqitje të këndshme, të kulturuar dhe i gatshëm për të ndihmuar
- Shkathtësi të zgjidhë dhe të përballet me probleme në situata praktike
- Aftësi për të krijuar raporte të shkëlqyeshme ndër personale dhe ekip , si dhe i disiplinuar;
- Aftësi për vet iniciativë dhe i gatshëm të marr përgjegjësi në punën e tij
- Njohuri për sistemet/programet e zakonshme llogaritëse
- Talent organizimi dhe improvizimi
Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat e lartëpërmendura, janë të lutur të dërgojnë një kërkesë për punë dhe Curriculum Vitae (CV) dhe shënojnë pozicionin për të cilin aplikojnë sipas njoftimit brenda datës 27 Gusht 2021, në:
“ETNO Turizëm” Sh.p.k
Adresa: Rruga Frang Bardhi, Universiteti Barleti (Kati 5), Selitë , Albania.
Departamenti i ETNO Food and Beverage
ose me e-mail: [email protected]
Faleminderit! Apliko tani!