Qendra për studime shqiptare, themeluar nga tre universitete të hapësirës kombëtare UB, UBT dhe USHT, prezantuan numrin e parë të revistës Gjeopolitika - Universiteti "Barleti"
REGJISTROHU NË NEWSLETTER