© Copyright 2020 - Universiteti Barleti - Tiranë.
Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
Email:info@umb.edu.al

Trajnim me studentë të Universitetit “Aleksandër Xhuvani” dhe mësues të Elbasanit.
REGJISTROHU NË NEWSLETTER