Stafi i fakultetit të shkencave të aplikuara dhe Ekonomisë

Prof.As. Dr. Semiha Loca
Përgjegjëse e komanduar të Departamentit të Ekonomisë dhe Financës, Pedagoge
Faqja e profilit
Arbana Kadriu, PhD Prof. Asoc.
Përgjegjëse e Departamentit të Arkitekturës dhe Shkencave Kompjuterike, Pedagoge
Faqja e profilit
Andi Gjokutaj
Pedagog
Prof. Dr. Nevruz Koçi
Pedagog
Faqja e profilit
Prof. Dr. Jorgji Bollano
Pedagog
Faqja e profilit
Dr. Gazmend Zeneli
Pedagog
Anjeza Llubani, Msc. Ark.
Pedagoge
Faqja e profilit
Oltjon LUGA, Ark. Drnt.
Pedagog
Faqja e profilit
Asije Koprencka, MSc
Pedagoge
Faqja e profilit
Aida Hudhri, MSc
Pedagoge
Faqja e profilit
Brikena Tolli, MSc
Pedagoge
Faqja e profilit
Spartak Bagllamaja, Msc. Ing.Ark.
Pedagog
Faqja e profilit
Dr. Elira Hoxha
Pedagoge
Faqja e profilit
Eugen Musta, Doktorant
Pedagog
Faqja e profilit
Prof.As. Dr. Altin Muça, Pedagog
Pedagog
Faqja e profilit
Msc. Miranda Berdo
Pedagoge, Koordinatore e programeve Master
Faqja e profilit
Prof. Dr. Bardhyl Çeku
Pedagog
Faqja e profilit
Msc. Iva Halilaj
Pedagoge
Faqja e profilit
Msc. Erlis Hasa
Pedagog
Faqja e profilit
Msc. Gjergji Dhima
Pedagog
Faqja e profilit
Drnt.Teuta Nunaj
Pedagoge
Faqja e profilit
Dr. Forcim Kola
Pedagog
Faqja e profilit