© Copyright 2020 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

“Ndryshimet në Matura Shtetërore 2019 të lidhura me sistemin e vlerësimit dhe të pranimeve në universitete”
REGJISTROHU NË NEWSLETTER