© Copyright 2020 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë.
Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Cel: +355 69 20 62 086 / +355 69 20 41 222
Email:info@umb.edu.al

Hapen kurset për Auditues Energjetik të Çertifikuar (AEC) dhe Menaxher Energjetik të Çertifikuar (MEC)
REGJISTROHU NË NEWSLETTER