© Copyright 2017 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Tryezë e rrumbullakët me temë: "Promovimi dhe Mbështetja e sipërmarrjes rinore: Përfitimet dhe Programet"
Regjistrohu ne newsletter