Foto Galeria
 

4th EBN TechCamp Munich (Germany)

SHLUJ Universiteti Marin Barleti mori pjesë në  TechCamp-in e katërt organizuar në Munih (Gjermani) nga EBN në partneritet me BE | BIC – gate Garching më 26-27 nëntor, 2014. Gjatë konferencës ka patur disa seanca rrjetëzimi gjatë të cilave  SHLUJ Universiteti Marin Barleti promovoi iniciativat rinore dhe potencialin në nisma sipërmarrëse dhe idetë sipërmarrëse që u prezantuan në Start Up Weekend Tirana. Aktiviteti u nderua nga pjesëmarrja e z. Christoph Plaff nga Ministria Bavareze për Ekonominë.

Mjete të reja, metoda, dhe procese për të mbështetur sipërmarrës të rinj u ekspozuan dhe testuan përmes sesioneve prezantuese dhe takimeve dypalëshe, demonstrimeve  dhe seminare tematike.

Midis folësve ne aktivitet ishin:
Philippe Vanrie - EBN (Belgium)
Franz Glatz - gate - Garchinger Technologie- und Gründerzentrum GmbH (Germany)
Christoph Pfaff - Bavarian State Ministry for Economic and Media (Germany)
Juliane Schulze - Peaceful Fish (Germany)
David Furmage - Coventry University Enterprises Ltd (United Kingdom)
Alasdair McCaig - OAKE Associates (United Kingdom)
Peter Kruger – Start up boot camp (Italy)
Leandro Pompermaier - PUCRS Science and Technology Park - TECNOPUC (Brazil)
Jeroen van Duffelen - AC Venture LAB (Netherlands)
Ada Stein - Growthwheel (Denmark)
Thomas Herlin - Vianoveo (France )
David Tee - EBN (Belgium)
Valerie MOREAU - Laval Mayenne Technopole (France )
Lukasz Jedrzejewski - Velis IT Systems (Poland)
Oliver Gajda - European Crowdfunding Network AISBL (Germany)
Vittorio Simoncelli - Sviluppo Basilicata (Italy)
Natasa Deutinger - AZO (Esa-BIC Bavaria) (Germany)