Foto Galeria
 

Takim strategjik me European Business Network

SHLUJ Universiteti Marin Barleti dhe European Business Network zhvilluan, më 16 tetor, një takim strategjik në zyrat e EBN në Bruksel. Takimi u përqëndrua në mundësitë për projekte të përbashkëta për të promovuar dhe forcuar aktivitetin e Sipërmarrjes Rinore në Shqipëri. Një tjetër pikë e rëndësishme e diskutimeve ishte forcimi i rrjetit ndërkombëtar të sipërmarrjes në rajon.