Foto Galeria
 

Konferencë "Zhvillimi ekonomik i Shqipërisë"

SHLUJ Universiteti Marin Barleti, më 25 tetor, merr pjesë në Konferencën "Zhvillimi ekonomik i Shqipërisë", organizuar nga Regione Tuscana dhe me pjesëmarrjen aktive të institucioneve publike shqiptare.