© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

20 vjet tranzicion: sa po ndihmon integrimi Europian përfundimin e kësaj faze dhe afrimin drejt demokracisë së konsoliduar?
Regjistrohu ne newsletter