© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Sondazhet politike dhe përcjellja e opinionit publik, ishte tema e takimit të zhvilluar mes studentëve të shkencave politike dhe Z.Edvin Kulluri
REGJISTROHU NË NEWSLETTER