© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Zyra e Zhvillimit të Karrierës organizoi në datën 2 prill, takimin mes studentëve të degës ekonomik me Dr. Gjin Bibën dhe M.B.A. Edlira Hoxhën
REGJISTROHU NË NEWSLETTER