© Copyright 2019 - SHLUJ "Universiteti Marin Barleti" - Tiranë. Të Gjitha Të Drejtat Të Rezervuara

Europarlamentarja Elly De Groen zhvilloi një bisedë me studentë dhe pedagogë të Universitetit Marin Barleti në lidhje me çështjet e mbrojtjes së të drejtave të njeriut në vendet e Europë
REGJISTROHU NË NEWSLETTER