Arkiva për vitin akademik 2016-2017

16.06.2017
NJOFTIM PER KONKURSIN E PRANIMIT NE PROGRAMIN E EDUKIMTI FIZIK DHE SPORTEVE-CIKLI BACHELOR NE UMB
16.06.2017
NJOFTIM PER KONKURSIN E PRANIMIT NE PROGRAMIN E ARKITEKTURES - MASTER I SHKENCAVE.
13.06.2017
Dhënie titulli Nderi Doctor Honoris Causa Drejtorit të Bibliotekës së Aleksandrisë personalitetit të shquar Dr. Ismail SERAGELDIN
23.05.2017
PËRFUNDON ME SUKSES KONFERENCA “SPORTI BALLKANIK-ZHVILLIME & PERSPEKTIVA”
22.05.2017
Vendimi bordit te akreditimit per akreditimin e SHLUJ "Marin Barleti".
I fundit »      Para »