Arkiva për vitin akademik 2015-2016

15.09.2016
Ndërveprimi nëpërmjet rrjeteve Online. Pagesat online dhe telefon, industria më e re në Shqipëri!
05.09.2016
Datat e provimeve
05.09.2016
Fituesit e fazes se pare prane UMB
22.08.2016
Njoftim për Konkurset e Pranimit, programi Edukim Fizik dhe Sporte dhe Arkitekturë.
22.07.2016
Studentja Alumni e Marin Barletit Xheni Karamani
I fundit »      Para »