Arkiva për vitin akademik 2011-2012

27.08.2012
Pedagoge e Universitetit Marin Barleti Eurona Leka, boton librin: "Roli i Shqipërisë në Misionet Paqeruajtëse"
10.08.2012
Akreditohen nga Ministria e Arsimit programet e ciklit të dytë
01.08.2012
Nis projekti Soft Skills - Trajnime per Pushtetin Vendor
03.07.2012
Takimi prezantues i projektit "Arti, Plastika dhe Riciklimi"
03.07.2012
Prezantimi i programit të Doktoratës "Studime Ndërkombëtare për familjen dhe Komunitetin"
I fundit »      Para »