Arkiva për vitin akademik 2010-2011

24.09.2011
Ceremonia e Diplomimit 2011 u mbajt më 24 shtator në sallën e madhe të Hotel Adriatik në Durrës.
30.07.2011
Diplomohen studentët e Shkencave Politike dhe Financë-Kontabilitetit
29.07.2011
Finalizohet marrëveshja e bashkëpunimit mes Universitetit Marin Barleti dhe Seconda Università degli Studi di Napoli
26.07.2011
Mesazh i Rektorit Prof. Marenglen Spiro për stafin e Universitetit Marin Barleti
15.07.2011
Një barletase përzgjidhet ndër 6 studentët me të talentuar të Evropës
I fundit »      Para »