Arkiva për vitin akademik 2009-2010

09.08.2010
Bursë e plotë për Anisa Tupi dhe Gjergji Janko
08.07.2010
Në Universitetin "Marin Barleti" u zhvillua Shkolla Ndërkombëtare e verës
06.07.2010
UMB, Konference nderkombetare: A mund te shnderrohet Shqiperia ne model rajonal te zhvillimit te qendrueshem?
01.07.2010
Malvina Tema përfaqson Universitetin Marin Barleti në Prishtinë
03.06.2010
20 vjet tranzicion: sa po ndihmon integrimi Europian përfundimin e kësaj faze dhe afrimin drejt demokracisë së konsoliduar?
I fundit »      Para »