Arkiva për vitin akademik 2008-2009

10.12.2009
Universiteti Marin Barleti organizon një forum në 10 vjetorin e Kushtetutës
21.10.2009
Nis viti i ri akademik në Universitetin Marin Barleti
04.05.2009
Zhvillohet me praninë e ekspertëve të nivelit të lartë, konferenca (kriza globale, Shqipëria, Kosova, rajoni)
01.05.2009
Sondazhet politike dhe përcjellja e opinionit publik, ishte tema e takimit të zhvilluar mes studentëve të shkencave politike dhe Z.Edvin Kulluri
17.04.2009
Në datën 17 prill u zhvillua takimi me studentët e drejtesisë për prezantimin e profesioneve ligjore. Takimi u organizua nga Zyra e Zhvillimit të Karrierës
I fundit »      Para »