Arkiva për vitin akademik 2007-2008

14.04.2009
DREJTËSIA SHQIPTARE DHE STRASBURGU - Impakti i Konventës Europiane të të Drejtave të Njeriut në legjislacionin shqiptar
11.02.2009
Edi Rama bashkëbisedim me studentët e Universitetit Marin Barleti: Europa është një realitet që duhet dhe do ta ndërtojmë në vendin tonë
10.12.2008
Nisin regjistrimet për programet Master
10.10.2008
Dominique Fernandez prezanton librin (Porporino ose misteret e Napolit)
17.07.2008
Qendra për studime shqiptare, themeluar nga tre universitete të hapësirës kombëtare UMB, UBT dhe USHT, prezantuan numrin e parë të revistës Gjeopolitika
I fundit »      Para »