Botimet e Barleti Press

Ëndrra nga im atë
Autori: Obama, Barack
Përktheu: Ndroqi (Dibra), Diana
Botuesi: Dudaj
ISBN: 978-9994301935
Gjuha: Shqip
Viti i Publikimit: 2011
Numri i Faqeve: 498
E drejta ndërkombëtare publike
Autori: Puto, Arben
Botuesi: Dudaj
ISBN: 978-9994300846
Gjuha: Shqip
Viti i Publikimit: 2008
Numri i Faqeve: 553
Epoka e trazirave
Autori: Greespan, Alan
Përktheu: Pano, Aristotel
Botuesi: Dudaj
ISBN: 978-9994301836
Gjuha: Shqip
Viti i Publikimit: 2011
Numri i Faqeve: 610
Etika dhe biznesi
Autori: Gibson, Kevin
Përktheu: Shqarri, Engjëllushe
Botuesi: Dudaj
ISBN: 978-9994302147
Gjuha: Shqip
Viti i Publikimit: 2011
Numri i Faqeve: 357
I fundit »      Para »