KONFERENCA: "SPORTI BALLKANIK- ZHVILLIME DHE PERSPEKTIVA"

Data: 20.05.2017

Ditën e shtunë, më datë 20.05.2017 organizohet KONFERENCA SHKENCORE: "SPORTI BALLKANIK- ZHVILLIME DHE PERSPEKTIVA" nga FAKULTETI I DREJTËSISË DHE SHKENCAVE SOCIALE E POLITIKE si dhe DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE DHE EDUKIMIT të Universitetit Marin Barleti.
Jeni te ftuar ne Hotel Adrikatik, Durrës.